Gewoon

 De dagen rijgen zich aaneen. Onze Faith is alweer 3,5 maand en we genieten elke dag van haar aanwezigheid. Wat is ze een vrolijk meisje en tegelijk aan het herstellen van een flinke hoest. Nog even volhouden. Gelukkig is ze ook weg van haar duimpje zoals op foto te zien. 


 Deze week blijft het wat leven als in survivalmodus, vanwege de onrustige nachten. Het maakt dat ik naast de dagelijkse wasjes, vaatjes en koken ook niet te veel andere verplichtingen aan mezelf opleg. Je doet gewoon niet zo veel aan een hoest bij baby's. Het is vooral volhouden. 

Met zonniger weer nam ik haar en mezelf mee naar de sppeltuin om lekker aan de frisse lucht te komen en te genieten van de spelende jongens. Om madeliefjes te krijgen.


Ook wat verse koekjes bakte ik vandaag, gewoon omdat er een kansje was en de koektrommel leeg. Al met al kleine dingen die wel kunnen naast de dingen die gewoon door moeten gaan. Een soort survivalmodus dus , maar niks ernstigs. Gelukkig kan het om even wat rustiger te doen en te laten uitzieken.



Reacties

  1. Heel verstandig om jezelf de ruimte te geven om te doen wat nodig is, en niet meer. Zeker bij gebroken nachten moet je goed voor jezelf zorgen om het vol te houden. De madeliefjes zijn prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

De babyuitzet na 15 jaar

Introductie op nieuwe blog!

Verbinding