Verjaardagen en wandelen

 Er is weer heel wat af gebouwd en gebakken dit weekend. We hadden 2 jarigen en daarmee veel bezoek. Ik begon vrijdagochtend met bakken van 2 taarten: een massieve, te lekkere chocoladetaart en een luchtige met snoepjes versierde taart. In de drukte vergat ik er foto's van te maken. 

Verder mogen de jarigen hun diner kiezen wat dus zaterdag zelf belegde pizza werd! Het traditionele feestelijke ontbijtje mocht ook niet ontbreken.

En dan het bouwen....

Er is weer een stad in aanleg, want de legovoorraad is weer flink gespekt dit weekend. Al met al een hoop leuk en gezellig gebeuren. Toch kwam bij ons gister erg het verlangen op om even met elkaar de herfst te proeven in het bos. Hier in de polder is het ook heel fijn in alle seizoenen, maar om samen lekker te wandelen gaan we het liefst naar het bos. 

Dus landden we gister iedereen in de auto om nog even bij Austerlitz op de Utrechtse heuvelrug te wandelen.

Paddenstoelen gezien...


Samen gewandeld...



Foto's gemaakt....

En geklommen...

Een welkome afwisseling zo in de herfst. En toen was het weer maandagochtend en tijd om aan de slag te gaan voor ons allen. Wat staat de natuur er ondertussen toch prachtig bij voor een ieder die het wil zien. We zijn dankbaar voor de seizoenen die elkaar opvolgen elk jaar weer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

De babyuitzet na 15 jaar

Introductie op nieuwe blog!

Verbinding