Vakantiedagen

Een weekje vakantie vliegt snel voorbij. De eerste dagen waren weekend. We bleven wat meer thuis en maakte geregeld een wandeling naar de speeltuin of een fietstochtje. Tussen de buien door is dat wat leuk te doen is en de kinderen genieten ervan net als wij.


We deden meer dan de gebruikelijke filmavond op zaterdag in de vakantie. Met het vroege donker worden maakt dat het net even wat specialer en het maakt dat we er wat meer het leuke van inzien. Normaal zijn we met de kinderen schermpjes in de avond, zodat er ruimte is voor voorlezen met alle leeftijden.

Ook kwam een kappersbeurt langs voor iedereen behalve mijzelf. Ik knip iedereen zelf. Meestal gaat dat met 2 personen per dag.

De kipjes genoten ook van de momentjes samen in de zon. 

 Vanaf donderdag hadden Bjorn en ik 2 nachtjes weg gepland in een hotel in Duitsland. Het verwachte erg regenachtig te worden, maar 2 nachtjes naar een hotel en even samen op pad gebeurd toch maximaal 1 keer per jaar. Nu nog even voor de baby wordt verwacht.

Door de buien heen bezochten we Schüttorf en Bad Bentheim. We bezochten gebouwen die van het bekende Bentheimersteen zijn gemaakt inclusief de burcht. Het was koud en nat maar heel leuk.



Ook is er in Schüttorf een leuke stoffenwinkel waar ik een biologische stof kocht en wat bollen wol. Als souvenirtje om hopelijk wat mooi van te maken.

Wat was het ook weer fijn om de kinderen zaterdag weer op te halen. Zij hadden met z'n 6en gelogeerd en een goede tijd gehad, ondanks de regen.

Het erop uit gaan zie ik zeker niet als noodzakelijk voor onze relatie. We hebben normaal geen oppas en alleen wanneer het kan doen we dat eens zo een dagje uit. Gelukkig zijn er ook thuis mogelijkheden te creëren zonder oppas om samen een blokje om te gaan, een avondje apart te zetten(in ons geval 2 keer per week) of gewoon bij te praten met een kop koffie of thee in de woonkamer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

De babyuitzet na 15 jaar

Introductie op nieuwe blog!

Verbinding